El Julivia bus es consolida any rere any

25/11/2019

Un total de 5.911 passatgers han fet ús del julivia bus enguany; un 8,97% més que l’any anterior.

El julivia bus va néixer fa 6 anys amb la intenció de ser una opció de mobilitat sostenible per recórrer diferents punts del municipi de Palafrugell als quals no arriba cap altra mena de transport públic i amb una vessant turística pel fet que passa i s’atura als principals llocs d’interès del municipi (Cap de Sant Sebastià, Jardins de Cap Roig, ...). Per tant, és un servei pensat per ser utilitzat tant per visitants del municipi com per la població local.

Enguany es va decidir retardar l’inici del servei per allargar-lo per darrera: del 12 de juliol al 22 de setembre de 2019. Durant aquest període, el bus turístic descapotable julivia de 34 places + conductor (amb possibilitat de 29 places + 1 PMR), ha repetit l’itinerari, els preus i els horaris de les tres darreres edicions: 6 trajectes al dia i 18 parades, mantenint les mateixes tarifes de cada any.

Després d’aquests 6 anys de funcionament i amb resultats molt positius, es dona aquest servei per consolidat i s’espera que segueixi millorant i portant passatgers tant locals com visitants a conèixer el nostre entorn de manera més sostenible i diferent.

Amb la col·laboració de la