El Gran Recapte 2021

28/10/2021

El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, perquè amb els gairebé 5 milions d’aliments aconseguits a Catalunya, es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

Aquesta edició 2021, que s’ha de celebrar del 19 a 27 de novembre, s’ha anat un pas més enllà i des dels Banc dels Aliments de Catalunya s’ha creat una APP que permet digitalitzar tot el procés de donació. Aquesta APP permet de manera molt senzilla i en només 3 clicks fer una donació a través del dispositiu mòbil del personal de la botiga. Mitjançant la tecnologia blockchain, les donacions queden registrades i es vinculen a una entitats social de la mateixa localitat o barri, per tal que adquireixi els productes d’alimentació que més necessiti amb el saldo disponible a cada establiment.

Des del Banc dels Aliments s’espera donar un impuls a la campanya i també al teixit social i comercial dels barris. El comerç de proximitat ha estat fent costat al llarg de la pandèmia, tot i les vicissituds que han hagut de patir, fent costat i ajudant a les entitat socials i a les xarxes veïnals sorgides per a fer front a l’emergència social derivada de la COVID.

És per això que ara més que mai, el petit comerç ha de jugar un paper clau en el Gran Recapte.
Us animem a participar-hi!

Tota la informació AQUÍ

Amb la col·laboració de la