Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

David Tomás i l’empresa feliç

16/11/2017

Un dels plats forts de la Jornada Emprèn i Empresa serà, sens dubte, la xerrada que ens impartirà David Tomás. Vols conèixer els seus secrets per tal que la feina sigui un espai de felicitat que aporti més beneficis? No pots faltar a la cita!

David Tomás és CEO de Cyberclick, empresa dedicada al marketing online. Cyberclick ha estat reconeguda durant dos anys seguits amb el premi Best Workplaces para Pymes, un premi que reconeix els millors espais de treball de tot l’estat espanyol. Tomás explica que un entorn de treball on tothom si senti a gust i sigui feliç no només és possible, sinó desitjable, per augmentar la productivitat i els beneficis empresarials.

Si heu llegit el seu llibre titulat La empresa más feliz del mundo –un relat de ficció basat en experiències reals-, ja sabreu de què estem parlant. Si no, tan si tens una empresa, treballes per compte propi o ets un emprenedor, hauries de venir a escoltar el que David Tomás ens explicarà per tal d’aconseguir que l’èxit empresarial i la felicitat de totes les persones que formen part de l’organització, lluny de ser conceptes antagònics, siguin plenament compatibles i desitjables.

El dimecres 29 de novembre torna la Jornada Emprèn i Empresa que, com cada any, organitza l’àrea d’empresa i emprenedoria de l’IPEP. La Jornada és una oportunitat perquè empresaris, emprenedors i tothom que hi estigui interessat pugui escoltar gratuïtament xerrades de primer nivell, debats, conèixer a altra gent i fer contactes. Apunteu i reserveu-vos la data al calendari!

Amb la col·laboració de la