Cursos online subvencionats

14/05/2020

100% subvencionats per a treballadors en actiu i desocupats.
Baix Empordà Assistència a Domicili SCCL.

Per més informació:
Baix Empordà Assistència a Domicili 
Tel. 972.30.29.69 / 627.53.30.73
formacio@assdom.com

MINDFULNESS 30h

Objectiu general: 
Dotar de les tècniques necessàries per augmentar els nivells de consciència, contribuint a gestionar millor els canvis, optimitzar la presa de decisions, gestionar les crisis i els desafiaments del dia a dia, així com obtenir benestar i un alt rendiment personal i professional.
 
Continguts:
  1. CONSCIÈNCIA EMOCIONAL Aprendre a relaxar-se i a deixar anar. (7h)
1.1. Com fer una relaxació corporal i aprendre a meditar en la vida quotidiana
1.2. Identificar els teus estressos i superar-los
1.3. Identificar les teves emocions i aprendre a gestionar-les La consciència plena i la reducció de l’estrès.
1.4. Com parar el teu cap?
2. Actuar en comptes de reaccionar Aprendre a gestionar el conflicte. (8h)
2.1. Aprendre a comunicar-te de una forma assertiva
2.2. Tècniques d’assertivitat .
3. L’estrès i la gestió del temps. (8h)
3.1. Gestiona el temps de forma eficaç
3.2. Els lladres del temps: imprevistos, distraccions, interrupcions
4. Aprendre a optimitzar la presa de decisions. (7h)
4.1. Aprendre a veure altres perspectives
4.2. Com disminuir els judicis i les expectatives 

CURES AUXILIARS D'INFERMERIA HOSPITALÀRIA 20h

Objectiu general: .
Reciclar i actualitzar els coneixements del personal auxiliar d’infermeria.

Continguts:
 1.Funció d’auxiliar d’infermeria 
1.1. Funcions específiques
1.2 Coneixements, habilitats i actituds en la cura
2 Higiene hospitalària i prevenció d’infeccions nosocomials
2.1 Definició de les principals infeccions nosocomials
2.2 Mesures per evitar o disminuir la infecció nosocomial d’origen exogen
2.3 Mesures per evitar o disminuir la infecció nosocomial d’origen endogen
2.4 Mesures per evitar o disminuir la infecció quirúrgica
2.5 Precaucions davant malalties infeccioses i/o situacions clíniques especials
2.6 Recomanacions per a la prevenció i control de la infecció hospitalària en el personal sanitari
2.7 Seguretat i higiene
3 Atenció a les necessitats bàsiques del pacient
3.1 Pla de cures
3.2 Comunicació i necessitats del pacient
3.3 Cures de confort
3.4 Factors de risc i prevenció de les úlceres per pressió
3.5 L’alimentació i la hidratació
3.6 Cures de la pell i boca
3.7 Problemes d’eliminació

Amb la col·laboració de la