Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Curs de monitor esportiu

23/06/2020

Curs gratuït adreçat a joves de Garantia Juvenil (aturats de 16 a 29 anys)

MONITOR/A D'ACTIVITATS POLIESPORTIVES
De dilluns a divendres, del 6 al 31 de juliol - De 9 a 14h. i de 15 a 18h.

És un curs gratuït adreçat a joves de Garantia Juvenil (aturats de 16 a 29 anys), i en cas que s'hagin de desplaçar de població oferim una beca de transport (3€/dia o tiquet bus).
Imprescindible haver superat l'ESO o equivalent a nivell acadèmic.

Amb la realització del curs i les corresponent pràctiques, tindran accés al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC).

Preguntes freqüents:

Per treballar en un casal totalment esportiu, es necessita el títol de Monitor Poliesportiu i estar inscrit al ROPEC.

Per treballar en un casal on s'hi fan esports però també tallers i sortides (la majoria), es necessita un altre titulació: Monitors de Lleure.

Per entrenar equips de bàsquet, futbol, tenis, etc., també necessiten una formació específica de l'esport a través de la federació catalana corresponent. Un cop feta, la federació expedeix un certificat amb el qual es poden registrar al ROPEC com a monitors esportius d'una especialitat concreta.

Possibilitat de convalidar 50h. del curs (blocs concrets), en cas de disposar d'alguna d'aquestes formacions: CIATE de joc i esport en edat escolar - Graduat/ada en Educació Primària - Graduat/ada en Mestre d'Educació Primària - Director d'Activitats de Lleure - Monitor d'Activitats de Lleure.

Amb la col·laboració de la