Envian's la teva consulta o subscriu-te al nostre butlletí de notícies:
Pregunta de seguretat:
7 -  = -3

Coneixes l'Espai Empresa i Emprenedoria de l'IPEP?

L’objectiu principal és impulsar i promoure actuacions de valor per a les persones emprenedores, així com el  creixement i l’èxit de les noves empreses.

L’Espai Empresa i Emprenedoria, forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, enmarcat dins del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.  Els serveis de la Xarxa Emprèn estan cofinançats pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, així doncs, tots els serveis són gratuïts.

L’objectiu principal és impulsar i promoure actuacions de valor per a les persones emprenedores, així com el  creixement i l’èxit de les noves empreses.

En aquests primers 5 mesos del 2017, ja han passat més de 75 persones per l’Espai Empresa i Emprenedoria, ja sigui perquè necessitaven algun tipus d’informació i/o assessorament, o bé perquè han participat en alguna de les càpsules formatvies.

Serveis que s’ofereixen:

Tens una idea de negoci?

Acollida, orientació i informació general sobre els serveis i l’itinerari per a la creació d’una empresa. Resolució de dubtes puntuals.

Assessorament

Informació sobre els conceptes bàsics que conformen el pla d’empresa, assessorament  individualitzat i suport pels tràmits, ajuts i recursos per posar en marxa el projecte.

Informació i mediació per l’accés a la capitalització i  finançament

Informació i mediació de  subvencions.

Informació de les naus i solars disponibles al municipi.

Vols formar-te? 

Cursos i càpsules de formació per millorar els coneixements i les habilitats en diverses matèries, per tal d’augmentar les possibilitats d’èxit de les empreses creades.

Seguiment tècnic

Assessorament i accions de suport a les empreses creades amb l’objectiu de reduir les probabilitats de fracàs i ajudar-les a aconseguir majors nivells de competitivitat.

Accions de sensibilització

Organitzem xerrades en matèria d’emprenedoria per a instituts, centres educatius, associacions....per tal de difondre la cultura emprenedora al municipi.

 

Ens podeu seguir a través de les nostres xarxes socials:

Facebook/Ipepempresa

Twitter: @Ipepempresa

I ens podeu contactar a través de:

Tel. 972 61 18 20

Email: ipep@palafrugell.cat

Tots els drets reservats © 2014 IPEP · Contactar
Política de privacitat · Política de cookies
Avís legal · Marketing Digital TIC Serveis