Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Cap d'any a Palafrugell 2020

04/12/2019

Les àrees de Cultura i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’han tornat a organitzar perquè la gent de Palafrugell es diverteixi la nit de cap d’any sense haver d’agafar el cotxe.

La nit del 31 de desembre, a partir de les 23.30 h el dj Karloss Selektah estarà a la Plaça de l’Església de Palafrugell per seguir les campanades de mitjanit i entrar al nou any amb una sessió de la seva música. Es repartirà raïm entre tots els assistents i es retransmetrà en directe per Televisió Costa Brava.

Un cop acabada la sessió a la 1.30h començarà a circular un bus nit gratuït que, fins les 6 de la matinada, farà un recorregut per apropar la gent als sis locals de nit que participen a la campanya d’enguany: Sol de Nit, Metro, Candela, Daltònic, Harold’s i Funky Pizza.

Per arrodonir la festa, a les 7.00 h sortirà un bus des de la parada de la Plaça Pou d’en Bonet, 7.10 h des del Camp d’en Prats, per pujar a veure la sortida del primer sol de l’any des del Cap de Sant Sebastià. El mateix bus farà el recorregut de baixada a les 08.30 h del matí.

Amb la col·laboració de la