Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

CAP D’ANY A PALAFRUGELL

19/11/2018

Celebra l'arribada de l'any nou a Palafrugell!

L'oferta més competa i segura per a la nit de Cap d'Any la trobaràs a Palafrugell. Com ja va essent habitual, un bus nocturn gratuit enllaçarà els locals d'oci al llarg de tota la nit. 

La nit del 31 de desembre, a partir de les 23.30 h el dj Karloss Selektah serà a la Plaça del Priorat de Santa Anna, al costat de l’església, per seguir les campanades en directe i entrar al nou any amb una sessió de la seva música.Hi haurà raïm per a tothom!

Després segueix la festa als 8 locals de nit oberts: Sol de Nit, Metro, Candela, la Industrial, Daltònic, Harold’s, Funky Pizza i Can Fina.Un bus gratuït farà el recorregut pels local des de les 00.30 fins les 06.00h.

I si et queden forces, a les 7h podràs agafar un altre bus gratuït per pujar al Far de Sant Sebastià per donar la benvinguda al primer sol de l’any. Sardanes, xocolata desfesta i bus de tornada a Palafrugell en acabat.

Amb la col·laboració de la