Campanya La teva propera escapada / Tu próxima escapada

20/03/2024

Palafrugell es promociona per atraure visitants durant la primavera a punts clau d'Espanya

Sota aquest lema, Palafrugell vol fer-se sentir com a la millor opció per a una escapada de primavera a punts estratègics de l'estat espanyol.

La campanya comunicativa es fa conjuntament amb el municipi de Naut Aran, el qual disposa del segell "Pobles amb encant" que atorga d'Agència Catalana de Turisme pel nucli d'Arties, així com Palafrugell en disposa per Calella de Palafrugell. Aquest és el punt d'unió de les dues destinacions.
 
Aquesta campanya s'inicia el mes de març amb una acció presencial in situ a les estacions d'esquí de Baqueira Beret, on principalment hi abunden visitants de les zones de Madrid, País Basc, Comunitat Valenciana i Catalunya.

Paral·lelament, gràcies al suport de l'Agència Catalana de Turisme, es desplega una campanya digital via anuncis format banner, utilitzant la mateixa imatge de la campanya, aquest cop dirigida als públics de Madrid i País Basc.
 
Amb aquesta campanya s'espera augmentar l'ocupació prevista al municipi pels mesos d'abril i maig, període en què el gran gruix de l'activitat del sector turístic ja està en marxa i l'afluència de visitants és fluixa en comparaicó a l'estiu. 
 

Amb la col·laboració de la