Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

BUSQUES FEINA? Inscriu-te a la jornada d’oportunitats laborals!

29/01/2019

Si busques feina, t'interessa la 3a Jornada d'Oportunitats Laborals que se celebrarà al Museu del Suro de Palafrugell el dijous7 de març.

La Jornada d'Oportunitats Laborals pretén, des de fa 3 anys, posar en contacte empreses de la nostra zona que busquen treballadors/es amb persones que busquen feina, ja sigui per a feines de temporada o permanents. Les ofertes disponibles són variades. Consulta-les i inscriu-te fins el dia 24!

Podeu consultar les OFERTES DE FEINA. Fora de termini!

Si t'interessa alguna oferta, has de fer el següent:

- Verifica que compleixes els requisits sol·licitats a l'oferta.

- Anota el número de les ofertes que t'interessen. Et pots inscriure a un màxim de 7.

- Comprova que tinguis el currículum actualitzat.

- Envia un correu electrònic a somi@palafrugell.cat abans del 24 de febrer amb les dades següents:

1) NOM I COGNOMS

2) EMAIL I TELÈFON

3) NÚMERO DE LES OFERTES QUE T’INTERESSEN I PER LES QUALS ES COMPLEIX EL PERFIL (màxim 7)

4) ADJUNTAR EL CURRÍCULUM 

Un cop s'arribi al nombre màxim d'entrevistes establertes per cada vacant, l'oferta quedarà tancada i ja no serà visible. 

La data límit per inscriure’s és el 24 de febrer. A partir de llavors es filtraran les candidatures, comprovant als currículums que es compleixin els requisits, en primer terme, i després per ordre d'inscripció. Abans del dia 7 de març rebràs una resposta per correu electrònic amb l’hora que tens les entrevistes per les ofertes a les quals has estat preseleccionat/da.

El dia de la jornada hauràs de portar tants currículums impresos com entrevistes tinguis programades.

A més a més, les setmanes següents a la jornada es realitzaran formacions específiques gratuïtes en diferents àmbits com hostaleria, comerç i empresa entre altres, a les quals podràs inscriure’t a la mateixa jornada. 

 

Amb la col·laboració de la