Bona acollida de la formació de tardor

28/11/2019

La diferent formació que han organitzat tant l'Espai Empresa i Emprenedoria com el SOMI ha tingut una molt bona acollida entre les empreses, persones treballadores i persones aturades. 

Des de l’Espai Empresa i Emprenedoria s’han organitzat aquesta tardor 5 càpsules formatives  per a les empreses, persones treballadores i públic en general que han englobat temàtiques diferents.  L’objectiu d’aquestes formacions és millorar la competitivitat tant de les empreses com de les persones en una àrea concreta i incentivar l’ús de les TIC.

Les càpsules formatives han estat:

  1. Fotografia per  xarxes socials
  2. Vols emprendre i no saps com fer-ho?
  3. Elabora un pla de promoció i difusió del teu negoci amb pocs recursos
  4. Whatsapp Business
  5. Instagram Shopping

Han tingut molt bona acceptació i hi han passat un total de 66 assistents.

Totes les formacions són gratuïtes ja que compten amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Des del SOMI s'han portat a terme 3 tallers per a la millora de competències informàtiques per facilitar la cerca de feina.

Les eines informàtiques faciliten a les empreses cercar persones per treballar de manera ràpida, això també permet a les persones que busquen una feina agilitzar el procés, fent arribar el seu currículum a molts més destinataris sense necessitat de desplaçaments.

Per aquest motiu cal estar al dia sobre les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies,  amb aquesta finalitat des del SOMI s’han programat 3 tallers vinculats a la millora de les competències informàtiques i la cerca de feina, concretament:

  1. Encara no tens correu electrònic? Comunica’t!
  2. Ús del Smartphone per la cerca de feina.
  3. Xarxes socials, imatge professional i cerca de feina.

En els tallers s’hi ha inscrit una cinquantena de persones que n’han fet una valoració molt positiva.

Enguany també s’ha ofert a les persones interessades rebre una hora d’assessorament personalitzat per la millora del currículum en que hi ha participat 25 persones.

Us esperem a la formació de primavera!

Amb la col·laboració de la