Atenció empreses i majors de 30 anys en recerca de feina!

11/03/2021

Cerquem empreses de Palafrugell que tinguin previst incorporar personal d'ateció al client amb idiomes per un mínim de 6 mesos.

Cerquem persones de Palafrugell, majors de 30 anys, en recerca de feina, amb interès en professions que ofereixin atenció al client.

L’IPEP aposta per l’ocupació dels majors de 30 anys a Palafrugell: coneix el programa 30 PLUS.
 
L’Ipep, a través d’un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, promou a Palafrugell aquest programa subvencionat pel SOC i la Generalitat amb l’objectiu d’inserir en el mercat de treball persones de 30 o més anys, en situació d’atur i preferentment amb baix/mitjà nivell formatiu. El programa és d’àmbit comarcal amb 38 persones participants i permet ajuts per la contractació de fins a 1.108,33€ a les empreses que subscriguin contractes de treball a aquestes.  La durada de les actuacions va des del febrer de 2021 fins el 21 de gener de 2022.
 
El projecte es centra en l’atenció al client amb idiomes i actualment es cerquen empreses que tinguin previst incorporar aquest perfil a la seva plantilla amb una durada mínima de 6 mesos de contracte i també es cerquen persones en recerca de feina majors de 30 anys que els interessi ocupar un lloc de treball en aquesta professió, que parteixin de les competències necessàries per desenvolupar-lo i estiguin disposades a fer una formació prèvia abans de passar a optar a formar part de l’empresa. 
 
Empreses                                                                    Candidats/es
 
 
Esperem que els resultats d’aquesta nova edició del programa, per segon any consecutiu, tinguin un impacte positiu en el mercat de treball de Palafrugell, gràcies al treball conjunt, la unió d’esforços i recursos entre administracions i teixit empresarial del territori. 

 

Amb la col·laboració de la