Arriba la Cantada, arriba l’estiu.

25/05/2018

El primer cap de setmana de juliol se celebra la tradicional Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. És el tret de sortida oficiós que dona pas a la temporada estiuenca a casa nostra i que continua l’endemà amb el concert d’Albert Pla dins el festival Ítaca.

En aquesta 52a edició de la Cantada, hi actuaran els grups Havàname, L’Empordanet, Peix Fregit Port Bó, el degà de la Cantada.

A banda del concert, els actes pròpiament de la cantada divendres 6 al local de l’AVAC amb la conferència "L'impacte de les havaneres a l'Europa romàntica: la sensualitat d'un ball, la modernitat d'una cançó", a càrrec d'Anna Costal, musicòloga i professora de l'Escola Superior de Música de Catalunya. 

Així mateix, l’endemà, dia de la Cantada, durant la tarda i al llarg de la nit se celebrarà el tradicional Mercat d’Artesans al Passeig del Canadell i C. de Francesc Estrabau de Calella. 

La Cantada podrà seguir-se en directe a través de les pantalles gegants instal·lades a la Platja del Canadell (Calella), Platja del Port Pelegrí (Calella), Plaça Nova (Palafrugell) i a la Platja de Llafranc.

I com sempre, en finalitzar la Cantada, a partir dos quarts d’una de la matinada, concerts de prop a les tavernes de Calella de Palafrugell.

L’endemà el Festival Ítaca agafa el relleu de l’escenari de la platja del Port Bo per oferir-nos un concert molt especial d’Albert Pla acompanyat d’una banda de luxe formada pels músics Pascal Comelade, Tino di Geraldo, Quimi Portet, Diego Cortés i Raül Refree.

 

Més informació a:

http://visitpalafrugell.cat

http://www.itacacultura.cat

Amb la col·laboració de la