Arriba el Nadal, torna la Pista de Gel.

17/12/2017

Nadal, a Palafrugell, és sinònim de Pista de Gel. I de totes les activitats que hi estan relacionades. Concerts, teatre, ball, contes… Tota la màgia del Nadal es viu a Palafrugell en un mes farcit d’activitats per a tothom.

Per 13è any, la Pista de Gel tornarà a ser l’epicentre de les moltes activitats que al llarg de tot un mes es realitzen a Palafrugell per les festes de Nadal, i és que la Pista s’ha consolidat com un referent comarcal d’aquetes festes. Del 15 de desembre al 7 de gener la Pista de Gel, situada a l’espai de La Bòbila, acollirà, com sempre, actuacions musicals, conta contes, teatre, ball… tot això amb servei de bar, xurreria, creperia botiga de caramels i les atraccions infantils situades a la plaça de Can Mario.

Però a banda de les moltes activitats que es faran  a la Bòbila durant aquests dies, a Palafrugell també s’hi celebren un munt d’activitats durant tot aquest mes. Podeu consultar tota la programació en el díptic que adjuntem amb aquesta notícia.

No cal anar gaire lluny per gaudir de les millors festes. El Nadal, a Palafrugell, es viu amb molta intensitat. No te’l perdis!  

Amb la col·laboració de la