Arriba a Palafrugell “EL SALÓ DELS OFICIS I LES PROFESSIONS amb la col·laboració d’FP Baix Empordà”

09/02/2024

Durant els dies 29 de febrer i 1 de març es celebrarà a l’Espai Cultural La Bòbila de Palafrugell la segona edició del Saló dels Oficis i les Professions

Organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (Ipep) i d’FP Baix Empordà. 

La finalitat d’aquest Saló és informar i inspirar les persones joves i la ciutadania en general pel que fa a les necessitats del mercat de treball a la comarca, exposar diferents camins professionals a escollir i conèixer l’oferta de formació professional i certificats de professionalitat de la comarca del Baix Empordà.

Durant aquests dos dies, el Saló dels Oficis i les professions acollirà més d’una trentena d’expositors amb una representació de les diferents famílies professionals, conferències simultànies referents als oficis i les professions, tallers i demostracions i orientació formativa. 

El Saló preveu la participació de l’alumnat de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de la comarca, així com d’altres persones interessades a formar-se, on tindran l’oportunitat de conèixer opcions de futur i prendre una decisió amb tota la informació per a la seva pròxima etapa formativa. 

Com a novetats, enguany comptarà amb un espai destinat a les famílies per tal de facilitar-los les eines necessàries que els permetin acompanyar les persones joves en la presa de decisions.

Aquest espai estarà disponible al llarg del Saló, de 9 a 14 h, especialment el dijous, de 16 a 18 h. Durant aquesta franja es programarà una xerrada dirigida a les famílies, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Palamós. 

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell: hi esteu tots i totes convidats/des a gaudir del Saló!

VEURE PROGRAMA DEL SALÓ
 

Amb la col·laboració de la