Aprèn a calcular el cost i el preu dels teus productes o serveis.

06/10/2017

Ets autònom o tens una empresa? Miquel Pino, reconegut mentor d’empresaris, tornarà a ser entre nosaltres en una de les seves espectaculars conferències per ensenyar-nos a calcular bé el cost i el preu de venda dels nostres productes i/o serveis. No t’ho perdis!

Els que l’any passat van tenir la sort d’assistir a la conferència que ens va fer el senyor Miquel Pino sobre les 10 claus per augmentar els beneficis i disminuir l’estrès ja saben què poden esperar-ne: força discursiva, passió, claredat argumental i molta experiència acumulada que certifica que Pino és un dels millors professionals en el seu camp.

Enguany, el senyor Pino ens ensenyarà a calcular el cost i el preu de venda del nostre producte o servei. Ho estem fent bé? Quin és el cost real del nostre producte o servei? És correcte? El negoci dona beneficis i aquests són suficients? Miquel Pino ens respondrà a totes aquestes preguntes i sens dubte ens ajudarà a fer que el nostre negoci tiri endavant. Especialment indicada per a autònoms i  petits empresaris o emprenedors que comencen els seus negocis, la conferència gratuïta que impartirà el senyor Pino a la sala d’actes  del Teatre Municipal de Palafrugell el dijous 19 d’octubre de 2017 no us l’hauríeu de perdre!

La Conferència és oberta a tothom, però per ajudar-nos en la planificació us podeu inscriure trucant al 972 61 18 20, al correu ipep@palafrugell.cat o emplenant el següent formulari.

Per a més informació sobre l’autor:

https://www.tallerdeempresa.com/

Amb la col·laboració de la