Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Ampliació de l'àrea del mercat setmanal

26/05/2020

El diumenge 31 de maig reobre el mercat setmanal en la seva totalitat amb una nova disposició de parades, per tal d’adaptar-lo als protocols i mesures de prevenció de la COVID-19.

Des que es va dictar l’estat d’alarma el passat 14 de març, al mercat setmanal només hi assistien les parades d’alimentació, per ser un producte de primera necessitat. 

Un cop entrats a la fase 1 del desconfinament, on es permet anar a comprar a mercats no sedentaris, les àrees implicades de l’Ajuntament de Palafrugell han treballat per reubicar les parades que formen part d’aquest mercat setmanal, de tal manera que compleixin amb les mesures de distanciament social.

Per tant, s’ha hagut d’ampliar la zona que ocupa habitualment el mercat setmanal, fent que les parades només ocupin un costat de carrer, quedant distribuït de la següent manera:

Es mantenen les parades d’alimentació a la zona del carrer dels Valls i part baixa del carrer de Pi i Margall, fins arribar a l’alçada del carrer de Begur. Com a novetat, s’amplia aquesta zona d’alimentació a la plaça d’Ermengarda.

Tanmateix, es conserven les parades no alimentàries del segon tram del carrer Pi i Margall fins a la Plaça de les Llevadores, incloent aquesta darrera plaça.
En aquest sentit, trobem nous emplaçaments per algunes de les parades: la plaça de Can Mario, el carrer de Tallers i el carrer de les Torretes.

Durant aquest primer cap de setmana, la policia Local farà un reforç especial a les noves ubicacions de parades, per tal de gestionar el millor possible aquest canvi i que la jornada es desenvolupi amb total normalitat.

El mercat setmanal de Palafrugell aglutina una vuitantena de parades de diversa tipologia, des de fruita i verdura, fins a roba, complements o parament de la llar, entre d’altres.

Amb la col·laboració de la