Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Ajuts d'urgència per a persones treballadores afectades econòmicament per la Covid-19

29/04/2020

Prestació d’urgència per a subministraments bàsics per a persones afectades per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19

Avui s’ha publicat en el DOGC una Prestació d’urgència per a subministraments bàsics per a persones afectades per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19.

La prestació consisteix en un ajut extraordinari per a la sostenibilitat econòmica de les famílies a Catalunya per un import de 200 euros, en un pagament únic, amb l’objectiu de facilitar l’adquisició de productes d’alimentació, farmàcia i altres subministraments bàsics.

Aquesta prestació és compatible amb la percepció d’altres ajuts.

En la resolució trobareu més detalls com ara les persones que poden ser beneficiàries d’aquesta prestació i el procediment de concessió.

El termini per presentar les sol.licituds comença demà dijous 30 d’abril i fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària destinada a la prestació. El formulari estarà disponible a partir del 30/04: 

CONSULTEU TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ

PREGUNTES FREQÜENTS

Amb la col·laboració de la