Adapta el teu negoci al català!

23/11/2021

Recurs gratuït per a comerços i establiments

L’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, és un servei públic que us pot ajudar a l’hora de revisar i traduir al català els vostres rètols, els fullets de publicitat i tota la documentació que poseu a disposició dels clients.

És important recordar que la llengua pròpia de Catalunya és el català, i que aquesta és la llengua oficial al costat del castellà. La llei diu: “La senyalització i els cartells d'informació general de caràcter fix i els documents d'oferta de serveis per a les persones usuàries i consumidores dels establiments oberts al públic han d'ésser redactats, almenys, en català.

Per això, des de les administracions, començant per l’Ajuntament, fem un esforç perquè els comerços i serveis disposeu de recursos per adequar els vostres establiments a la llei. Així, l’Oficina de Català us atendrà de forma gratuïta i us corregirà o traduirà els fullets i la publicitat que vulgueu editar.

Podeu contactar-hi per mitjà del telèfon 972 011 647 o el correu palafrugell@cpnl.cat

També els trobareu al Centre Municipal d’Educació, al carrer del Bruguerol, 12, 2n pis.

Tenint en català la documentació i els fullets i cartells no sols complireu la llei, sinó que oferireu un millor servei als vostres clients.

Amb la col·laboració de la