Activitats formatives del SOMI

01/04/2023

Proposta formativa per aquesta primavera 2023

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ipep organitza al llarg de l’any diferents activitats formatives segons necessitats detectades del mercat de treball i vinculades a sectors generadors d’ocupació. Els objectius principals són: millorar l’ocupabilitat de les persones que volen accedir a una feina, millorar la capacitació professional per adaptar-se a les noves formes de treball dins l’empresa o bé realitzar un canvi de feina o de sector d’ocupació. Algunes d’aquestes formacions estan vinculades a diferents programes i projectes i es realitzen amb les persones beneficiàries i participants en aquests. 
 
En aquest article us presentem l’oferta formativa amb inscripció oberta adreçada a les persones que cerquen feina o una millora professional. Hi trobareu: 
  • 2 píndoles formatives de curta durada. Una dirigida a persones que es vulguin plantejar el treball a l’administració pública i una altra per promoure l’ús de les noves tecnologies en la cerca de feina. 
  • 2 cursos professionalitzadors. Un curs inicial per a persones que estiguin interessades en formar-se en el perfil professional de conserge de finques i espais generals i un certificat de professionalitat de socorrisme en instal·lacions aquàtiques amb certificació oficial a tot l’estat, 100% subvencionat, amb inscripció al registre professional ROPEC i dirigit a persones desocupades inscrites al SOC. 
Per més informació i inscripcions podeu consultar AQUÍ
Amb la col·laboració de la