Acredita l'experiència laboral

16/03/2021

La preinscripció es podrà fer fins al 26 de març

L'objectiu és que persones amb experiència laboral o formació relacionada puguin aconseguir una certificació de les seves competències

Ja està oberta la convocatòria d’acreditació de les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació per a l’any 2021.

S’ofereixen 500 places en vuit sectors professionals diferents. L’objectiu és que persones amb experiència laboral o formació relacionada amb els àmbits proposats puguin aconseguir una certificació de les seves competències. Les persones interessades s’hi podran presentar fins al 26 de març.

Les 500 places es distribueixen en el següents àmbits:

  • Activitats auxiliars en floristeria: 60
  • Instal·lació i moblament: 40
  • Operacions auxiliars d'administració i tractament de dades i documents: 100
  • Activitats auxiliars de comerç: 60
  • Gestió i control de l'aprovisionament: 40
  • Serveis auxiliars de perruqueria: 60
  • Química industrial: 40
  • Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics: 100

Les sol·licituds s’han de presentar a través del web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya, accessible a través d’Acreditat.

Cada persona pot presentar la preinscripció per a un àmbit i també pot triar, segons el seu ordre de prioritat, entre els centres previstos per a l’àmbit.

Avaluació i acreditació de competències professionals

La Generalitat convoca periòdicament procediments d’avaluació de competències professionals per reconèixer i acreditar les competències adquirides al llarg de la vida laboral, mitjançant la feina desenvolupada als llocs de treball o bé en processos de formació. 

Els avaluadors analitzen la documentació aportada per l'aspirant (i revisada per l'assessor o l'assessora) i comproven la seva competència professional mitjançant una entrevista professional o a través d'altres mètodes.

L’objectiu és que persones amb experiència laboral o formació relacionada puguin aconseguir una certificació de les seves competències

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ


 

Amb la col·laboració de la