Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

ACOPA estrena nova junta directiva

25/03/2019

L’Agrupació de Comerciants de Palafrugell enceta una nova etapa amb una junta directiva renovada, encapçalada per Susanna Casademont.

Les eleccions per escollir la nova Junta Directiva d’ACOPA varen celebrar-se el passat 14 de març, resultant-ne vencedora la candidatura de Casademont front la de l’arquitecte Josep Ferrés.

Susanna Casademont, nova presidenta d’ACOPA, ha volgut destacar la importància que “l’associació sigui plural, agrupant tota classe de sectors, i també constructiva. Estem oberts a escoltar idees i projectes de tothom i de qualsevol associat”.  També recalca que “encara que ella en sigui la presidenta,  darrera té un equip molt potent amb moltes ganes i il·lusió de portar endavant aquest projecte”.  
Les principals línies de treball de la nova Junta se centraran, principalment, en la creació d’una nova gerència amb la contractació d’un/a professional coneixedor/a del teixit empresarial i comercial de Palafrugell, la signatura d’un nou conveni amb l’Ajuntament, una campanya de captació de nous socis, acords amb entitats bancàries, formació i les zones d’aparcament. Aquestes línies estratègiques es concreten en diferents projectes com la creació d’una nova marca, l’impuls del comerç electrònic, una proposta d’actuació pels locals buits o la millora d’espais i activitats infantils, a més de diferents campanyes a xarxes socials i de sensibilització.

La candidatura guanyadora, ‘Nova associació’, està encapçalada per Susanna Casademont (Calçats Xics), presidenta; Sandra Salabert (El Bressol), vicepresidenta; Albert Parals (Kidstxalla), tresorer; i Sílvia Corbí (Corbí Electrodomèstics), secretària; i com a vocals: Anna Pellicer (Hotel Tamariu), Maribel Camacho (Esos Pelos), Eli Romero (Niro Grup), Daniella Artigas (El Rebost de Ca l’Artigas), David Font (D+Font Comunicació Creativa) i José Luis Camacho (Caviglass Muntatges). La nova Junta es defineix com a independent, constructiva, plural, transparent, de consens i amb voluntat d’aportar solucions.

Amb la col·laboració de la