8è any del bus turístic “JULIVIA”

29/06/2021

A partir del 9 de juliol arranca el funcionament del bus turístic fins el 19 de setembre.

Un bus descapotable que recorre els principals punts turístics i uneix els llocs més emblemàtics del municipi de Palafrugell com poden ser el Far de St. Sebastià i Cap Roig.

Aquest bus és possible gràcies a la col•laboració entre l’empresa SARFA del grup Moventis i l’Ajuntament de Palafrugell, amb l’objectiu de millorar la mobilitat amb transport públic entre el nuclis costaners i el centre, dinamitzant els recursos territorials turístics i, així, minimitzar els vehicles privats.

Els usuaris podran gaudir d’una ruta aproximada de 90 minuts, amb sortides de l’estació de Palafrugell a les 9.30h, 11.00h, 12.30h, 16.00h, 17.30h i 19.00h. Aquells que comprin un bitllet tindran la opció de pujar i baixar totes les vegades que vulguin durant el dia de validesa del bitllet. 

El preu del Julivia bus pels adults (més de 12 anys), és de 5€ per a un dia i de 12€ per a tres dies. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 2,5€ per un dia i 5€  per a tres dies, i els menors de 4 anys no paguen. Els tiquets del bus es poden comprar a les Oficines de Turisme, a la taquilla de Sarfa, al càmping Calella de Palafrugell i al mateix bus.

Seguint amb les restriccions de la situació actual, serà obligatori l’ús de mascareta mentre s’utilitzi aquest servei.
 
Més informació a: www.visitpalafrugell.cat i al telèfon 972 30 02 28 i App Julivia bus a:  Palafrugell al mòbil.

Amb la col·laboració de la