6000 patinadors reafirmen l’èxit de la Pista de Gel

24/01/2019

La ja tradicional Pista de Gel que cada any, des d'en fa 14, amaneix les festes de Nadal a Palafrugell, ha tornat a mostrar el seu poder d'atracció. Gairebé 6.000 patinadors hi han lliscat aquest any, entre activitats per a tots els públics.

Durant els dies d’obertura de la Pista de gel s’hi ha pogut gaudir d’activitats complementàries com espectacles infantils, sessions de contes amb Olga Cercós i Marina Pagès, la màgia del Màgic Raül i, com no hi podia faltar, els concerts per a joves i adults, amb grups coneguts com els Rock’n Roll Brothers o Mazoni. Amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

Campanya comercial de Nadal

D’altra banda, fem una valoració molt positiva de la primera edició de la campanya comercial de Nadal, que va néixer sota el lema “Nadal a Palafrugell. Aquí ho trobaràs tot”, els dies 22, 23 i 24 de desembre. La iniciativa va sorgir arran de les demandes dels comerciants per incentivar les compres nadalenques als establiments locals. Durant els tres dies es van realitzar un seguit d’activitats de dinamització (jocs tradicionals, tallers, gimcanes...), principalment dirigides a la mainada, per tal que d’oferir entreteniment mentre els pares, mares, avis, àvies, tiets i tietes feien les compres de Nadal.

Amb la col·laboració de la