6 empreses de Palafrugell reconegudes com a socialment responsables

09/01/2024

Moltes felicitats! Aparthotel Arrels, Fitor Forestal, Hotel Casamar, J.Vigas, Limpiezas Let’s Go i Meca Centre 

La Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica del Baix Empordà hem celebrat un reconeixement públic a aquelles empreses socialment responsables amb el suport del Departament d'Empresa i Treball  i el Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat.

Aquest acte va tenir lloc el passat 16 de novembre al teatre la Gorga de Palamós, liderat pel Consell Comarcal del Baix Empordà, amb l’objectiu de fer un homenatge a aquelles empreses que han destacat pel seu comportament responsable, la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i la tasca desenvolupada per la integració i la promoció laboral, durant els mesos de gener a octubre de 2023.

L’entrega del reconeixement va ser protagonitzada per la presidenta i vicepresident del Consell Comarcal i els diferents representants de les àrees de promoció econòmica dels municipis amb empreses guardonades.

Presentació de les empreses reconegudes, entre elles les 6 de Palafrugell. Veure totes les empreses guardonades AQUÍ i el document de la presentació AQUÍ

Més informació AQUÍ

Amb la col·laboració de la