5a temporada amb el Julivia Bus

17/07/2018

El bus turístic de Palafrugell es consolida.

Per cinquè any consecutiu, de l’1 de juliol i fins l’11 de setembre, el Julivia bus torna a recórrer els principals punts d'interès turístic del nostre municipi per facilitar la mobilitat als nostres visitants i vilatans.

El trajecte complet (Palafrugell – Calella - Cap Roig – Llafranc - Far Sant Sebastià – Tamariu - Palafrugell) té una durada aproximada de 90 minuts, amb sortides de l’estació d’autobusos de Palafrugell a les 9.30 h, 11.00 h, 12.30 h, 16.00 h, 17.30 h i 19.00 h. Els usuaris poden pujar i baixar del bus tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet.

A més, el mateix dia d’ús del tiquet els usuaris es poden beneficiar de descomptes en activitats esportives i de lleure: excursions en caiac, immersions i batejos de submarinisme, lloguer de bicicletes...

El preu del Julivia bus no ha variat en aquests 5 anys, i es manté a 5 € per a un dia i de 12 € per a 3 dies. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 2,50 € (1 dia) i 5 € (3 dies); els menors de 4 anys no paguen. Els tiquets es venen a les Oficines de Turisme, a taquilla de Sarfa, al càmping la Siesta i al mateix bus.

En aquest cinquè any del seu servei, el julivia es consolida amb una ruta, unes parades i uns preus fixes que han permès que el percentatge d’usuaris i recaptació incrementi any rere any.

Més informació a: www.visitpalafrugell.cat i al telèfon 972 30 02 28

App Julivia bus a:  Palafrugell al mòbil (disponible per Iphone i Android)

Amb la col·laboració de la