2a. Campanya de reconeixement d'empreses socialment responsables del Baix Empordà

27/09/2022

Compromís per l'ocupació de qualitat

Termini de presentació fins al 13 d'octubre

Us animem a participar-hi!

Des de l’Ipep, fem una  crida a les Empreses de Palafrugell per tal de poder visibilitzar la vostra activitat i posar en valor la vostra tasca.

El Consell Comarcal del Baix Empordà conjuntament amb la representació dels Ajuntaments de la Comarca volen retre homenatge a aquelles empreses que s’han destacat  per  la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori, per l’impuls de polítiques i accions per la integració i la inserció laboral de persones vulnerables, de millora de l’ocupació, per l’impuls de mesures per la preservació del medi ambient, empreses que generen valor per a l’empresa i la societat, empreses que fomenten el talent, els productes i serveis locals, la sostenibilitat o millora de l’entorn.

Caminem junts cap a la responsabilitat social per una societat més justa i sostenible.

Des de l’Ipep, fem una  crida a les Empreses de Palafrugell per tal de poder visibilitzar la vostra activitat i posar en valor la vostra tasca.  Es realitzarà un acte de reconeixement públic i una campanya de difusió a xarxes socials.  

Us proposem omplir el següent formulari per tal de fer la sol·licitud de participació a ser una de les empreses reconegudes.

FORMULARI DE SOL·LICITUD  pel reconeixement d’empreses socialment responsables del Baix Empordà. Compromís per l’ocupació de qualitat.


*Es valoraran les accions i polítiques que les empreses hàgiu implementat entre  el mes de març 2021 i el novembre 2022.


Termini per a presentar la candidatura: 13 d’octubre del 2022


Només es tindran en compte les candidatures rebudes a través d'aquesta via.


A més de les dades sol·licitades, cada empresa podrà aportar tota la informació addicional (vídeos de presentació, reportatges, fulletons, informes…) que consideri necessari.  


Els requisits de participació i criteris de reconeixement es troben en aquestes BASES

Us animem a participar-hi!

Amb la col·laboració de la