25a edició de la campanya gastronòmica d’Es Niu a Palafrugell

05/10/2022

La campanya s’allarga fins al pont de desembre, amb la participació de 8 restaurants del municipi 

Del 14 d’octubre a l’11 de desembre, 8 restaurants de Palafrugell ofereixen aquest plat emblemàtic de la cuina local: ES NIU.

En aquesta 25 edició els establiment participants són: els restaurants L’Arc, La Xicra, Pa i Raïm, Xadó i Xup Xup de Palafrugell; els restaurants Hotel Casamar i Hostal Sa Teula a Llafranc; i finalment el Restaurant Es Portió (Hotel Hostalillo), de Tamariu. El menú que ofereixen consta d’un vermut amb tres tapetes com a entrant, Es Niu, postres de recuit, vi, aigua i cafè, a partir de 40 euros, segons l’establiment.

Tothom que degusti el menú obtindrà un tiquet per visitar les exposicions de la Fundació Josep Pla, del Museu del Suro, així com el Dipòsit Modernista de Can Mario. En aquesta edició s’hi suma a la proposta la Fundació Vila Casas. 
El tiquet serà vàlid fins el 31 de gener de l’any vinent.

Novament es manté l’aposta per fer que Es Niu arribi a totes les cases de Palafrugell i rodalies que vulguin recuperar, o simplement provar, el sabor d’un dels nostres plats més tradicionals. Amb aquest objectiu, els restaurants que participen de la campanya enguany també ofereixen la possibilitat que la gent s’endugui a casa racions preparades d’aquest plat exquisit. 

Amb la col·laboració de la