Primera trobada Empordà Business 2014

20/03/2014
img_imag_corpEl passat dimarts dia 18 de març va tenir lloc la primera trobada Empordà Business, amb la conferència: Com crear una imatge corporativa atractiva. Entre els participants es trobaven representants d'empreses i persones emprenedores. 
El disseny de l’estratègia en la que s’organitzen tots els elements de la imatge d’un negoci o empresa, està esdevenint cada cop més un element definitiu de diferenciació i posicionament que afavoreix la competitivitat, la credibilitat, l’increment de clients i les vendes.  Per aquest motiu, es va triar la temàtica de la imatge corporativa.
L'organització de l'acte va fer possible que un consultor expert en imatge, pugues explicar les claus per tal de definir una identitat d'empresa amb una singularitat rellevant. i una estratègia de comunicació orientada cap a la millora de la competitivitat. El torn de preguntes va fer possible l'aplicació pràctica a cada escenari concret que proposaven els assistents.
Si teniu interès en aquest tema, podeu enviar els vostres suggeriments a: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell Àrea Empresa- Contacte: Noemí Ruger Tel. 972 61 18 20- nruger@palafrugell.cat
Amb la col·laboració de la