Programa de les 7es Jornades d’Oportunitats Laborals

20/02/2023

Xerrades orientades a l'ocupació i a la professionalització de les activitats econòmiques

El proper 16 de març al matí iniciarem les 7es Jornades d’Oportunitats Laborals amb un seguit de xerrades i activitats per empreses, persones emprenedores i públic en general.

A més de les dues xerrades sobre ocupació i comunicació per a empreses, tindrà lloc una taula rodona on diferents persones empresàries explicaran les dificultats i recompenses que han trobat en el seu camí emprenedor. Tot seguit, continuarem amb la sessió de reconeixement a la trajectòria de les dones emprenedores de Palafrugell. Finalitzarem la primera jornada amb dos escape room per a joves, en el marc de l’ocupació i l’emprenedoria.

Tota la jornada del dia 16 de març tindrà lloc a l’Auditori del Museu del Suro

Podeu consultar més informació al programa adjunt.

Les places són limitades. Per tant, per tal de poder assistir-hi serà necessari formalitzar la inscripció mitjançant aquest formulari.

Les 7es jornades d’oportunitats laborals tancaran el 17 de març amb les entrevistes tipus speed dating, on participen més de 45 empreses que busquen contractar personal. Aquestes entrevistes es realitzaran a la seu de l’IPEP. Més informació a: ipep.cat

 

Amb la col·laboració de la