Primer Local amb Vida ocupat

08/05/2013
logo-localsAMBvida-FINAL(T)[1]Aquest passat mes d’abril va tenir lloc la inauguració d’una nova botiga en un dels locals del programa Locals amb Vida. Aquesta nova obertura suposa el primer local ocupat del projecte. El local es trobava en condicions de ser llogat i comptava amb una bona ubicació, al carrer Raval Inferior. Es va contactar amb el propietari qui va fer l’esforç de rebaixar el preu per tal d’entrar al programa i de gaudir una subvenció pels mesos que el local romangui ocupat.
Per altra banda, la titular de l’activitat va realitzar un pla de viabilitat amb resultat positiu. A més de rebre assessorament per tal de reduir el risc del seu projecte, l’emprenedora pot obtenir altres avantatges com són un 25% de bonificació en la llicència d’obertura i altres ajudes a la inversió convocades per l’IPEP.
Si esteu pensant en obrir un negoci al centre o tenir un local per llogar, no dubteu en contactar amb l’IPEP, per informar-vos del programa Locals amb Vida. Tel. 972 61 18 20, correu: ipep@palafrugell.cat
Amb la col·laboració de la