Premis Projecta’t per a persones emprenedores

13/06/2019

La Diputació de Girona convoca la primera edició dels Premis Projecta’t amb l’objectiu d’impulsar la projecció d’empreses joves de les comarques gironines.

Els guardons s’adrecen a persones emprenedores del territori i premien les deu iniciatives empresarials més rellevants i amb més potencial de creixement.

Els projectes seleccionats obtindran :

  1. Assessorament especialitzat d’experts que, al llarg de sis mesos, ajudaran a definir i a desenvolupar l’estratègia empresarial en l’àmbit que les mateixes persones emprenedores escullin.
  2. Mentoria i tutorització: experts de la xarxa d’assessors acreditats d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya assessoraran l’equip per ajudar-lo a desenvolupar l’estratègia empresarial.

VIDEO PREMIS PROJECTA’T

TENS UN PROJECTE? PRESENTA’L I IMPULSA LA TEVA EMPRESA!

 

MÉS INFORMACIÓ

Bases

Qui hi pot optar?

Empreses que s’hagin constituït, com a màxim, tres anys abans de la data en què finalitzi la presentació de les sol·licituds. Es considerarà com a data de constitució la que consti a l’escriptura de constitució de la societat o als documents de constitució.
Treballadors autònoms que hagin estat donats d’alta al règim d’autònoms com a màxim tres anys abans de la data en què finalitzi la presentació de les sol·licituds.
Les empreses i treballadors autònoms que s’hi presentin han de tenir el domicili fiscal i el centre de treball a la demarcació de Girona i han d’haver identificat reptes o oportunitats de millora que, per mitjà d’un suport extern, els ajudi a orientar la seva estratègia empresarial.

Descarregueu-vos les bases

En què consisteixen els premis?

Es premiaran 10 iniciatives, que obtindran fins a 40 hores d’assessorament personalitzat d’un o més consultors experts en els àmbits escollits. Tindran al seu abast:

  • Suport personalitzat i exclusiu: un tècnic acompanyarà l’equip de l’empresa, l’ajudarà a establir els objectius, a detectar les necessitats i a escollir els mentors més adequats.
  • Mentoria i tutorització: experts de la xarxa d’assessors acreditats d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya assessoraran l’equip per ajudar-lo a desenvolupar l’estratègia empresarial.

Com es desenvoluparà el programa?

Tindrà tres fases i es durà a terme al llarg de 6 mesos. 

Fase de detecció 2019

  • S’assignarà un tutor.
  • Es marcarà l’objectiu del programa.
  • Es buscarà el consultor d’ACCIÓ.

Fase d’assessorament 2019-2020

  • S’assignaran els consultors.
  • S’establirà el pla de treball.
  • S’executarà l’assessorament.

Fase de presentació 2020

  • S’organitzarà una jornada de treball en xarxa.
  • Tindrà lloc l’acte d’entrega de premis.

Com i quan s’hi pot participar?

Els candidats han de presentar la sol·licitud a la Diputació de Girona pel canal electrònic designat i seguint els criteris marcats a les bases i a la convocatòria dels Premis Projecta’t.

La convocatòria s’obrirà el mes de juny de 2019 i s’anunciarà al Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG). A partir de l’endemà de l’obertura de la convocatòria, hi haurà trenta dies naturals per presentar les candidatures als Premis Projecta’t.

Amb la col·laboració de la