Nous ajuts - Oci nocturn i parcs infantils privats - 3a convocatòria

18/05/2021

Tercera línia d’ajuts dotada amb 14,1 milions d’euros per a establiments d’oci nocturn i parcs infantils privats tancats per les restriccions sanitàries de la Covid-19.

La convocatòria oberta des de dilluns 17 de maig a les 9:00h fins el dilluns 31 de maig a les 14:00h

 

Persones beneficiàries:

Els professionals autònoms i pimes titulars d'un parc infantil privat, així com d'un establiment d'oci nocturn (bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes) afectats per les mesures de tancament decretades pel Procicat els mesos d’agost i d’octubre de l’any passat, respectivament.

 

Quantitat de l'ajut:

Àmbit 1: parcs infantils privats, aportació única fins a una quantia màxima de 15.000€

Àmbit 2:  bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d'infància i joventut, disoteques de joventut i karaokes, aportació única amb una quantia màxima de:

- 10.000€ per a establiments de menys de 10 treballadors

- 35.000€ per a establiments de 10 o més treballadors i aforament de menys de 1.300 persones

- 70.000€ per a establiments de 10 o més treballadors i aforament de 1.300 persones o més.


És necessari presentar la sol·licitud per aquesta 3a convocatòria encara que hàgiu sol·licitat la primera o segona convocatòria de subvencions per a l'oci nocturn i parcs infantils privats. Ho heu de fer telemàticament pel Canal Empresa, omplint el model formalitzat que es pot trobar al web del CCAM, de Canal Empresa o del Departament d’Empresa i Coneixement.

 

TOTA LA INFORMACIÓ I ACCÉS AL TRÀMIT

Amb la col·laboració de la