Internet es converteix en tema clau per l'emprenedoria a Palafrugell

16/11/2011
El passat 10 de Novembre es va celebrar a Palafrugell la primera jornada amb temàtica d’Internet que pretenia fer de punt de trobada entre empreses proveïdores i persones emprenedores i empreses de diversos sectors.

Més de 50 persones es van apropar al Teatre Municipal per tal d’aprofundir en els temes relacionats amb el comerç electrònic.
La jornada es va inaugurar amb la presentació per part del Regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell, Albert Gómez i tot seguit es va començar amb la formació en aspectes legals. Temes com la contractació de serveis de pàgines web, la propietat industrial i requisits normatius, van ser tractats de manera molt clara.
En obrir la zona d’exposició d’empreses va començar la ronda de presentacions on cada empresa va aprofitar per introduir algun consell als assistents. Van prendre rellevància aspectes com la importància del disseny i adequació als valors a transmetre als clients o l’adaptació del projecte online a les necessitats de l’empresa. Paral·lelament es va respirar el debat entre serveis a subcontractar per guanyar competitivitat i els que s’han de realitzar amb personal intern perquè són els que millors coneixen el producte.
La jornada es va tancar a la tarda amb la formació en analítica web i la presentació del Clúster Ecommerce de l’Empordà, on es mostraven els avantatges per les empreses que vulguin formar part.
Les enquestes realitzades als assistents recullen un alt grau de satisfacció, tot i la demanda de que es puguin organitzar properes jornades i cursos per ampliar la informació recollida.  En molts casos, es va aprofitar per apropar-se als estands habilitats i consultar directament a els col·laboradors.
 
Amb la col·laboració de la