I-Fest Countdown

14/10/2020

L’iFest s’ha concebut com el festival de la disrupció, la ciència i la tecnologia per a joves. Enguany es prepara la segona edició de l’iFest Countdown, un programa d’aprenentatge i competició en la qual els PLAYERS  desenvoluparan prototips de reptes reals que seran exposats i defensats. 

El programa: 

 

En aquest programa els joves hauran de desenvolupar una solució a un repte real realitzant un programa d’aprenentatge i acceleració que dura 4 mesos aproximadament (des del mes d’octubre fins al febrer) i acaba amb la realització d’un prototip real que hauran de defensar el dia de la celebració d’aquesta festa de la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria que serà al febrer del 2021. Vídeo Edició 2019 i Anunci de l’edició anterior.

 

Els reptes i el seu contingut s’anirà publicant durant aquesta setmana però dir-vos que comptem amb empreses com Mobile World Congress, Canon, Enertika, Naturgy, Dexeus, Innomads, Zurich, Parc Científic de Barcelona i Consorci Sanitari de Terrassa i Ajuntament de Terrassa.

 

El programa d’aprenentatge (iFest Countdown) començarà com un compte enrere, serà l’inici d’un aprenentatge disruptiu que estarà adaptat als estudiants dels darrers cursos de batxillerat, cicles formatius i universitat. Es podrà treballar de manera online. Els equips que s’apuntin i els respectius professors, rebran 12 unitats didàctiques, activitats online, tutoria i un assessorament d’experts i expertes.  Els/les tutors/es donaran suport als projectes de manera continuada. També es realitzaran formacions en els workshops, on es parlarà sobre la metodologia i les tecnologies exponencials. Les activitats online es duran a terme durant el mes de novembre. Els/les tutors/es i mentors/es començaran a fer l’acompanyament als projectes a partir del dia 23 d’octubre.

 

Al febrer de 2021 es farà el Demo Day (sortiran publicades les bases amb les normes de participació a la pàgina web),  de presentació dels projectes, amb accés a reconeixements i premis. El nostre objectiu és que a l’iFest trobem representats tots els centres de Catalunya amb equips participants, per aquesta raó ens agradaria animar-vos a participar. L’objectiu de l’iFest és empoderar els joves mitjançant l’aprenentatge del mètode d’innovació i altres recursos que posarem al vostre abast del sector de l’emprenedoria. La data exacta la intentarem tenir el més aviat possible per poder programar als vostres centres.

 

Inscripcions:

El període d'inscripcions anirà des del 13 d’octubre fins el 31 d’octubre.

El shaker ha d’aportar informació seva i del centre, crearà els equips una vegada els players hagin fet el registre individual. Els docents s’han d’encarregar de revisar que els documents relacionats amb drets d’imatge i protecció de dades, etc.

Us podeu inscriure en el següent enllaç: http://ifest.cat/registre/

Qualsevol altra consulta ens la podeu fer arribar a l’equip de l’iFest ifest@gencat.cat

Pots trobar més informació AQUÍ

Amb la col·laboració de la