ESPAI EMPRESA I EMPRENEDORIA

15/11/2018

Saps tot el que et podem oferir?

L’objectiu principal és impulsar i promoure actuacions de valor per a les persones emprenedores, així com el  creixement i l’èxit de les noves empreses. Tots els serveis són gratuïts. 

L’Espai Empresa i Emprenedoria, forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, enmarcat dins del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.  Els serveis de la Xarxa Emprèn estan cofinançats pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, així doncs, tots els serveis són gratuïts.

Serveis que s’ofereixen:

Tens una idea de negoci?

Acollida, orientació i informació general sobre els serveis i l’itinerari per a la creació d’una empresa. Resolució de dubtes puntuals.

Assessorament 

Informació sobre els conceptes bàsics que conformen el pla d’empresa, assessorament  individualitzat i suport pels tràmits, ajuts i recursos per posar en marxa el projecte.

Informació i mediació per l’accés a la capitalitzaciói finançament

Informació i mediació de  subvencions.

Informació de les naus i solars disponibles al municipi.

Vols formar-te?  

Cursos i càpsules de formació per millorar els coneixements i les habilitats en diverses matèries, per tal d’augmentar les possibilitats d’èxit de les empreses creades. 

Seguiment tècnic

Assessorament i accions de suport a les empreses creades amb l’objectiu de reduir les probabilitats de fracàs i ajudar-les a aconseguir majors nivells de competitivitat.

Accions de sensibilització

Organitzem xerrades en matèria d’emprenedoria per a instituts, centres educatius, associacions....per tal de difondre la cultura emprenedora al municipi.

Ens podeu seguir a través de les nostres xarxes socials: 

Facebook/Ipepempresa

Twitter: @Ipepempresa

I ens podeu contactar a través de:

Tel. 972 61 18 20

Email: ipep@palafrugell.cat

Amb la col·laboració de la