Programa Erasmus per a empreses i emprenedors/es

14/05/2013
internacionalEl Programa facilita els intercanvis transnacionals a persones emprenedores que hagin creat la seva empresa o bé tinguin l'intenció en un futur inmediat. Aquesta iniciativa suposa una oportunitat per a empreses participants i per als emprendors que vulguin d’aprendre d’empresaris de petites i mitjanes empreses de la Unió Europea.
L’intercanvi es produeix en el marc d’estàncies d’un a sis mesos amb els empresaris/àries experimentats, per tal d’adquirir les habilitats necessàries en la direcció de petites i mitjanes empreses. Els amfitrions es beneficien d’una nova perspectiva sobre el seu negoci i tenen l’oportunitat de cooperar amb socis estrangers o conèixer nous mercats. L’estància està parcialment subvencionada per la Unió Europea.
Què em pot aportar?
Tant si acabes de crear la teva empresa, com si comptes amb una llarga experiència, el programa pot oferir un gran valor afegit al teu negoci:
   - Intercanvi de coneixements i experiències
   - Oportunitat per establir una xarxa de contactes a nivell europeu
   - Accedir a mercats estrangers per una futura exportació
Qui pot participar-hi?
a) Nous emprenedors que estiguin plantejant seriament crear el seu propi negoci o que l’han fet en els seus darrers tres anys.
b) Empresaris experimentats que tenen en propietat o dirigeixen com a socis una petita o mitjana empresa de la UE.
Més informació a: http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/page.php?cid=02
Amb la col·laboració de la