Bona acollida de la II Jornada Emprendre a Internet

10/12/2012
El passat 15 de Novembre va tenir lloc la Jornada Emprendre a Internet, organitzada per segon any consecutiu per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. En l’acte van participar més de 50 persones emprenedores amb o sense l’empresa creada i corresponent a diferents perfils d’edat i sectors d’activitat.
A la primera sessió el ponent va explicar amb detall els principals aspectes legals que qualsevol negoci a Internet ha de tenir en compte. La presentació es va complementar amb material formatiu que els assistents van qualificar de gran utilitat. Amb una hora de durada, el ponent va respondre els principals dubtes.
 La segona sessió va estar presentada per una empresa del sector de les aplicacions mòbils que treballa amb empreses de diferents sectors i tamanys. Segons els assistents, la sessió va ser una mica més dura, ja que es presentaven tendències del mercat i no resultava tant participativa.
La darrera part amb una de durada de dos hores, va estar portada per dos joves ponents que treballen dia dia amb les xarxes socials. Les opinions dels assistents mostren que tots dos van saber explicar de forma clara i pràctica els principals consells per a qualsevol empresa que vulgui aprofitar les xarxes socials com a eina de promoció del negoci.
La gran participació dels participants va propiciar un clima de networking i la resolució de dubtes directament amb els ponents o bé a través de l’espai de la bústia de consultes i del Servei d’Emprenedoria.
Cal destacar l’entorn com és el Museu del Suro de Palafrugell. Aquest espai va aportar molt bones opinions dels participants, al unir dos pols oposats que durant unes hores es fondre, com són les noves tecnologies i la tradició històrica del sector del suro.
Amb la col·laboració de la