Crònica de la I Trobada de l'Empordà Business Grup

21/07/2011
Avui dia 21 de Juliol s'ha celebrat al Nexes- Viver d'Empreses de Forallac la primera trobada entre emprenedors amb motiu de la presentació de l' Empordà Business Grup.
Els assistents vam anar arribant amb cares d'esperar treure el màxim profit a la primera sessió d'Elevator Speach. No sabien fins a quin punt ens podia ajudar el fet d'explicar en un minut la nostra idea de negoci a altres emprenedors desconeguts. Així que vam trencar la barrera de la por i ens vam apuntar a la trobada.
Primerament cadascú s'anava presentant per tal de començar a trencar el gel. Quan ja havíem començat a entrar en matèria, vam asseure cadascun davant de l'altre, al llarg d'una taula que arribava de punta a punta de la sala. L'inici va arrencar com una bomba en la que tots participàvem parlant alhora a tres-centes paraules per segon. De sobte es va crear una bombolla de veus que intentaven aconseguir el màxim en un temps molt reduït. L'emoció se sentia en tot moment. Quan acabava el temps i havíem de canviar de lloc, molts no paraven perquè semblava que havien aconseguit trobar el partner perfecte.
Un cop portàvem ja ben bé una hora parlant, trobant-nos, agafant notes, etc; va ser quan definitivament tothom es va adonar que encara necessitàvem més temps. Tot i així molts van confessar que l'experiència havia estat semblant a un huracà, en la que reps de cop un gran volum d'informació. Amb un somriure a la cara, la llibreta plena d'apunts i les pulsacions al màxim, vam haver de donar per finalitzada la trobada.
Per als que no van venir i per als que els hi va faltar temps, s'ha acordat de fer una altra trobada a La Bisbal al Setembre i a Palafrugell al Novembre. Agraïm l'assistencia a tots els emprenedores i esperem que la propera sigui tant satisfactòria com la d'avui a Nexes.
Amb la col·laboració de la