Els polígons d'activitat econòmica de Palafrugell i la Riera d'Esclanyà de Begur presents a la fira SIL Barcelona

01/06/2022

Participem a la fira SIL de Barcelona per a promocionar el sòl i sostre disponible al nostre territori.

L’Institut de Promoció Econòmica impulsa i dinamitza els polígons d’activitat econòmica on la seva missió és aconseguir un teixit empresarial fort, ajudar al desenvolupament d’unes infraestructures eficients les quals incideixen directament en la competitivitat del territori, acostar els polígons als Objectius de Desenvolupament Sostenible i posicionar les marques Palafrugell Industrial i Begur Industrial davant d’altres i assolir un major reconeixement.

La presència al Saló Internacional de Logística, és un primer pas, on es busca atraure inversió nacional i estrangera que busquin un espai disponible on instal·lar-se, oferint un assessorament i acompanyament en tots els tràmits necessaris. Aquest Saló Internacional de Logística (SIL) és la fira líder en logística, transport i cadena de subministrament del Sud d’Europa.

Aquest any de la mà del Consell Comarcal del Baix Empordà, s’hi ha estat present, per tal d’oferir el sòl i naus disponibles en els polígons d’activitat econòmica.

Per aquesta participació s’ha desenvolupat un fulletó informatiu, on es destaquen els principals atractius del territori:  

    Competitivitat
    Innovació
    Treball en xarxa
    Qualitat de vida
    Connectivitat
    Responsabilitat

Amb la col·laboració de la