Crònica de la III Trobada de l'Empordà Business Grup

24/02/2012
El passat dia 23 de Febrer es va celebrar per tercer cop la jornada de networking empresarial de l'Empordà Business Grup. Aquest cop va tenir lloc a Palafrugell, obrint la porta a totes les persones empresàries del municipi que encara no havien assistit a les anteriors.
La sala presentava un ambient molt distés amb totes les cadires formant una rodona. Es va començar per una presentació d'un minut, seguint el ja tradicional mètode de l'Elevator Speech. Era el moment on tothom sentia que podia dir més coses si haguessin tingut més temps.
La segona activitat estava centrada en establir un contacte més directe amb cinc persones a elecció de cada assistent. En aquest cas s'havien de formular cinc preguntes del tipus "Quin restaurant em recomanaries?". L'objectiu d'aquesta dinàmica era principalment poder començar a trencar el gel i donar peu a unes entrevistes més extenses en quant a informació professional.
Les enquestes demostren uns resultats bastant interessants on un 90 % confirma haver trobat un client potencial i un altre 90% comenta que ha estat interessant per trobar algun col·laborador amb el que establir sinèrgies.
Amb la col·laboració de la