CAS D’ÈXIT: MY NAILS PRO

19/07/2022

Avui emprenem amb Anabella Gagliardi

L’Anabella Glagliardi, veïna de Palafrugell, és una dona emprenedora. Originària d’Argentina on tenía un saló de bellesa, ha viscut durant més de deu anys a Paris on treballava com a responsable i formadora de la casa d’estilisme d’ungles Jean Claude Biguine.

Des de desembre ha iniciat a Palafrugell un centre de formació especialitzat en estilisme de les ungles, My Nails Pro, un sector que augmenta la seva demanda i que necessita de persones especialitzades per treballar en centres específics d’estilisme d’ungles, en centres de bellesa o per què no, per emprendre un negoci propi en aquest sector.

L’Annabella és una persona amb una llarga trajectòria en aquest sector en el que ha treballat durant molt de temps i s’ha anat especialitzant mitjançant cursos de formació específics. Ha sabut detectar una necessitat de mercat ja que segons la seva pròpia recerca “no hi ha escoles de manicura al Baix Empordà” i ha tingut l’empenta per tirar endavant el seu propi centre de formació.

Segons la seva pròpia experiència, el més complicat d’aquesta iniciativa ha estat trobar el local idoni per portar a terme les formacions i adequar-lo a la normativa vigent pel que ha sol·licitat assessorament al servei gratuït que ofereix l’IPEP per les persones que volen emprendre. Els tràmits per iniciar una activitat poden resultar complicats pel que l’Anabella recomana “fer les passes d’una en una”, informar-se a urbanisme si el local és adequat per l’activitat que es proposa, parlar amb un arquitecte per fer l’estudi corresponent i en cas que així sigui, “llogar ràpidament”.

A més de la formació continuada en estilisme d’ungles, L’Anabella també s’ha format en emprenedoria, no nomes per adquirir coneixements sinó també per seguir motivada, i en xarxes socials, que li han permès donar a conèixer la serva iniciativa.

 

Si us interessa la seva activitat la podeu trobar al Centre Comercial Cavallers i per internet a la seva pàgina instagram.com/mynailspro/ 

Amb la col·laboració de la