Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Ajut per al manteniment de l'activitat econòmica enfront la COVID-19 per a persones treballadores autònomes individuals o membres d'una microempresa

06/11/2020

Ajut extraordinari, en forma de prestació econòmica de pagament únic, per al manteniment de l'activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, persona física, i les persones treballadores autònomes que formin part d'una microempresa, davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVID-19.

El passat 3 de novembre de 2020, i mitjançant el Decret Llei 39/2020, s'aprova la regulació de l'ajut de mesures extraordinàries de caràcter social per fer front a les conseqüències de la COVID-19.

A qui va dirigit:   A persones treballadores autònomes donades d'alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), o bé, a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, que exerceixin qualsevol activitat econòmica com a persona física a títol individual o amb persones contractades.   

També poden sol·licitar l'ajut les persones sòcies de cooperatives o societats jurídiques donades d'alta com a treballadores autònomes, en aquests casos el número màxim de socis és de 3. En tots els casos la suma de persones treballadores autònomes i persones contractades per compte aliè no pot ser superior a 6.

L'única manera vàlida de demanar l'ajut és telemàticament i a partir del formulari específic que es troba a internet, a Tràmits gencat o al Canal Empresa.


La informació de l'ajut es pot consultar en aquest enllaç.

 

Imatge de Gerd Altmann per Pixabay 

 

 

 
 
 
 
Amb la col·laboració de la