6es. Jornades d'Oportunitats Laborals 2022

22/02/2022

Torna la Jornada d’Oportunitats Laborals en format presencial i moltes més novetats.

Des de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell s’organitza la jornada d’entrevistes laborals que, enguany i com a novetat, s’acompanya de dues jornades més.

La primera serà dilluns 14, amb sessions destinades a empreses i públic en general, a l’auditori del Museu del Suro de Catalunya, orientades a empreses i relacionades amb l’exportació, eficiència energètica, així com una introducció a les criptomonedes i el blokchain.

La segona serà dimarts 15, al Teatre Municipal de Palafrugell. Serà el torn de conferències, taula rodona i activitats a nivell d’ocupació i emprenedoria, totes elles destinades a persones que estan en cerca de feina, persones treballadores i estudiants que volen millorar les seves habilitats i coneixements o orientar-se cap al món laboral.

Per acabar, el dimecres 16, al Teatre del Centre Fraternal, anirà destinat a fer les entrevistes per facilitar a les empreses que tenen vacants per cobrir, perfils de persones que busquen feina i compleixen amb les necessitats manifestades, ja que des de l’Ipep es fa una pre selecció sobre currículum.

Tot plegat queda englobat dins les Jornades d’Oportunitats Laborals que se celebraran els dies 14, 15 i 16 de març de 2022.

El termini d’inscripcions per a les persones que busquen feina finalitza el proper 28 de febrer inclòs.

Abans del dia 12 de març, les empreses i les persones aspirants a les entrevistes de feina rebran indicacions amb el nombre d’entrevistes concertades i l’hora de les mateixes.

Amb la descentralització dels espais volem donar a conèixer el patrimoni cultural del nostre municipi, agraint d’entrada a les entitats que ens els cedeixen per celebrar-hi cada una de les jornades.

Busques feina?  Consulta les ofertes i inscriu-te AQUÍ

Vols venir a alguna de les conferències i/o xerrades?  Inscriu-te AQUÍ

Amb la col·laboració de la