2a edició del Premi aGOe a l’Emprenedoria i a la Creativitat

15/06/2021

Agoe presenta la 2a convocatòria del premi a l'emprenedoria i a la creativitat, amb dos premis dotats amb 1.000€ i 500€ respectivament.  

El premi aGOe a l’Emprenedoria i Creativitat està organitzat per l’Associació Gironina d’Orientació Empresarial.

L’objectiu d’aquest Premi a l'Emprenedoria i Creativitat aGOe és reconèixer amb caràcter genèric al millor/s projecte/s, empresa, negoci... que resulti de les idees presentades a concurs.

Per poder participar-hi caldrà fer la inscripció i lliurament del projecte en el període que va de l’1 de juliol al 30 d’octubre de 2021, ambdós inclosos.

S'haurà d'emplenar el formulari d'inscripció que estarà disponible a partir de l'1 de juliol en aquest web i adjuntar-hi la documentació que s’especifica a les bases del Premi.


Al lliurar el projecte caldrà aportar un Pla de Negoci, juntament amb un vídeo de presentació, que tindrà una durada màxima de 3 minuts. Caldrà facilitar un enllaç (drive, dropbox, youtube, etc) per poder visualitzar el vídeo.

Aquest any, com a novetat, es convoca el Premi aGOe en homenatge a Narcís Mateu Nierga, per la seva trajectòria en el foment de l’emprenedoria.

S'estableix un primer premi i un accèssit. El primer premi rebrà una dotació econòmica de 1000€. L’accèssit de 500€. Els premiats rebran un guardó, i el suport tècnic d’aGOe durant 12 mesos.

 

Amb la col·laboració de la