14 anys impulsant negocis amb el Servei d’Emprenedoria

01/02/2023

Al Servei d’Emprenedoria de l’IPEP continuem per 14è any consecutiu donant suport als projectes emprenedors de les persones residents a Palafrugell, així com de totes aquelles amb interès en desenvolupar el seu projecte al municipi.

Mentre que Catalunya se situa en una de les principals regions emprenedores de les més de 50 analitzades per l’informe GEM, des de l’IPEP mantenim un any més el compromís d’oferir un servei professional a totes les persones interessades en iniciar o impulsar un negoci propi.

Les persones usuàries poden obtenir orientació i informació sobre ajuts i finançament o tràmits i normatives; assessorament en el desenvolupament del seu projecte emprenedor i acompanyament en l’obertura; així com per la consolidació del negoci i la seva transformació digital i sostenible. Tot això ho fem formant part de la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

L’equip del Servei d’Emprenedoria dissenya un itinerari de visites presencials o telemàtiques adequat a cada persona i projecte emprenedor, complementant amb l’organització de diferents formacions opcionals per aconseguir el màxim rendiment de l’equip promotor.

Si teniu una idea emprenedora o bé un negoci que voleu impulsar, no dubteu en posar-vos en contacte amb el nostre Servei d’Emprenedoria.

Més informació a: ipep.cat/ca/emprenedoria

Amb la col·laboració de la