LES MILLORS PLATGES MOLT A PROP

Visitan's i gaudeix de tots els recursos de TURISME que posem a la teva disposició.

VINE AL MERCAT

Coneix el nostre producte de proximitat.

La màxima qualitat amb disponibilitat immediata.

Qui som?

L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell és un organisme autònom de caràcter administratiu creat per l'Ajuntament de Palafrugell, amb personalitat jurídica pública descentralitzada. Des de la seva fundació al 2005, ha esdevingut l'eix vertebrador que agrupa i gestiona totes les àrees que formen part de l’entorn econòmic del municipi i fomenta el desenvolupament local a través de la col·laboració i vincle directe amb la pluralitat de petites i mitjanes empreses.

L’Institut compta amb un equip de persones especialitzades en els diferents àmbits de l’economia (Turisme, Comerç, Mercats, Ocupació i Empreses), bons coneixedors de la realitat de Palafrugell. Des del 2009 té actiu el Servei d’Emprenedoria en col·laboració amb la xarxa Catalunya Emprèn, entre d’altres.

A més de l’equip intern, l’IPEP té una àmplia xarxa de recursos i aliances a nivell nacional i europeu: entitats financeres, professionals d’alt nivell, assessors econòmics i canal directe per a la obtenció de recursos per les empreses. Per facilitar el treball amb les empreses i entitats, treballem amb eines tecnològiques avançades: bases de dades actualitzades, sistemes intel·ligents de cerca de recursos, eines de comunicació virtuals…

On som? c. Major, 1. Edifici Can Rosés de Palafrugell

Horari: De dilluns a dijous de 9h-14h i de 16-19h i divendres de 9-14h

Font: viamichlin.es

Amb la col·laboració de la