Contractació treballadors

El SOMI t'ajuda en la recerca de personal

L'IPEP a través del SOMI ofereix a les empreses el servei de borsa de treball fent intermediació i assessorament gratuït per fer coincidir l’oferta i la demanda de feina.

L'objectiu principal és posar en contacte les persones treballadores demandants d’ocupació (aturades o en recerca per millora de feina) amb les empreses que desitgen obtenir candidats per cobrir un lloc de treball, oferint un servei públic de qualitat, de resposta ràpida i professional que dongui resposta a les necessitats de les nostres empreses.

A més, al juny del 2013, l'Ipep va signar un conveni com a entitat adherida al nou sistema "Feina en Xarxa", programa d'intermediació i orientació laboral impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Diputació de Girona que treballa per ampliar les oportunitats de trobar feina i treballadors fent un ús més eficient dels recursos a través del portal públic d'ocupació FeinaActiva.

Si necessiteu el suport d'un gestor d'ocupació de l'Ipep, podeu adreçar-vos a les nostres oficines.

 

Com fer ús de la borsa de treball del SOMI?

 

Si teniu una vacant a la vostra empresa, us podem ajudar en el procés de sel·lecció. Només caldrà complementar el "Formulari Oferta Laboral" (a descàrregues recomanades)  amb data d’entrada, segell i signatura del responsable i fer-nos entrega a través de:

  • Correu electrònic (email) a ipep@palafrugell.cat (signat i escanejat), ens permetrà agilitzar la gestió de l'oferta.
  • Correu postal o presencialment a l'oficina del SOMI.

Avantatges per les empreses:

  1. És un servei gratuït. 
  2. Estalvia temps de dedicació a l'empresari/ària, ja que li facilitem una preselecció dels  candidats i candidates que s'ajusten a l'oferta de treball presentada, amb les seves dades de contacte. 
  3. Ofereix suport tècnic especialitzat. 
  4. Ofereix difusió de la vostra oferta garantint la confidencialitat de l'empresa.
  5. Us informa d'altres formes de cercar candidats si l'oferta no es cobreix. 
  6. Col·laboreu  amb una entitat que treballa per el desenvolupament local i valora l'empresa com l'epicentre de l'economia. 
  7. El poder de selecció final del candidat el té l'empresa.
Amb la col·laboració de la