Ocupació

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (SOMI) és un servei públic i gratuÏt adreçat a totes les persones residents a Palafrugell que busquen feina o volen millorar-la i a les empreses que necessiten personal.

Des de l'IPEP ens proposem a aproximar-nos al teixit empresarial i a la ciutadania del municipi, amb l'objectiu de conèixer la vostra realitat actual i posar-vos a l'abast els diferents serveis i projectes que es desenvolupen des de la nostra entitat per afavorir el creixement econòmic i el desenvolupament local de Palafrugell.

Oferim informació, assessorament i orientació professional en l'àmbit laboral i formatiu a partir d'una atenció personalitzada tant a les persones com a les empreses. Actuem com agent intermediari entre oferta i demanda laboral de Palafrugell.

L'objectiu principal del SOMI és dinamitzar el mercat de treball del municipi, fent un treball acurat per a la promoció de la competitivitat a les empreses i la competitivitat de les persones en l'àmbit de l'ocupació.

Volem promocionar la inserció sociolaboral de les persones desocupades i desenvolupar un servei de suport a les empreses per a la recerca de treballadors/ores.

Pots demanar hora per una visita trucant al telèfon 972 61 18 20, al nostre email somi@palafrugell.cat o visita'ns al Carrer Major, 1 de Palafrugell, als baixos de l'Edifici de Can Rosés.

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9h - 14h. Tardes a convenir.

 

Amb la col·laboració de la