Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Ocupació

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (SOMI) és un servei públic i gratuÏt adreçat a totes les persones residents a Palafrugell que busquen feina o volen millorar-la i a les empreses que necessiten personal.

Des de l'IPEP ens proposem a aproximar-nos al teixit empresarial i a la ciutadania del municipi, amb l'objectiu de conèixer la vostra realitat actual i posar-vos a l'abast els diferents serveis i projectes que es desenvolupen des de la nostra entitat per afavorir el creixement econòmic i el desenvolupament local de Palafrugell.

Oferim informació, assessorament i orientació professional en l'àmbit laboral i formatiu a partir d'una atenció personalitzada tant a les persones com a les empreses. Actuem com agent intermediari entre oferta i demanda laboral de Palafrugell.

L'objectiu principal del SOMI és dinamitzar el mercat de treball del municipi, fent un treball acurat per a la promoció de la competitivitat a les empreses i la competitivitat de les persones en l'àmbit de l'ocupació.

Volem promocionar la inserció sociolaboral de les persones desocupades i desenvolupar un servei de suport a les empreses per a la recerca de treballadors/ores.

Pots demanar hora per una visita trucant al telèfon 972 61 18 20, al nostre email somi@palafrugell.cat o visita'ns al Carrer Major, 1 de Palafrugell, als baixos de l'Edifici de Can Rosés.

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9h - 14h. Tardes a convenir.

 

Amb la col·laboració de la