Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Suport gratuït per a la consolidació d'empreses

26/03/2014

El Servei d’Emprenedoria de l’IPEP posarà en marxa durant el mes d’abril una campanya de seguiment tècnic dels projectes emprenedors de menys de 3 anys de vida, amb l’objectiu de millorar la consolidació dels negocis creats. Aquesta acció s’emmarca dins del programa Catalunya Emprèn.

El Servei d’Emprenedoria de l’IPEP posarà en marxa durant el mes d’abril una campanya de seguiment tècnic dels projectes emprenedors de menys de 3 anys de vida, amb l’objectiu de millorar la consolidació dels negocis creats. Aquesta acció s’emmarca dins del programa Catalunya Emprèn. El funcionament consistirà en una sèrie de reunions individuals amb les persones promotores dels negoci que es programaran al llarg de l’any. Les primeres sessions es realitzaran al mes d’abril i la segona fase es completarà a partir de setembre, en funció de les necessitats de cada negoci. Els àmbits de contingut a tractar en el marc d’aquestes reunions i que poden ser objecte de plans d’acció específics són, entre d’altres: Estratègia General, Econòmica i Financera, Màrqueting, etc... D’acord amb el programa, tenen accés al servei totes aquelles empreses de menys de tres anys de vida que hagin rebut el suport d’alguna entitat Catalunya Emprèn per a la realització del seu pla d’empresa inicial. Si esteu interessats en rebre aquest assessorament gratuït, podeu contactar amb el nostre Servei d’Emprenedoria al 972 61 18 20 o bé al correu nruger@palafrugell (Contacte: Noemí Ruger).

Amb la col·laboració de la